Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate În ianuarie se dă startul
O mie de craioveni pentru cartierului chinezesc
2 Publicat la 7 decembrie 2014, ora 11:20, 5234 / 1565 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.8/10 din 683 voturi
   
Oltenii îşi freacă palmele de bucurie. La începutul anului încep lucrările la cartierul chinezesc. 1000 de oameni vor fi pe şantier în perioada de vârf, a anunţat Yanming, administratorul companiei chineze.

Nu doar cei care vor lucra pe şantier sunt fericiţi. Firmele de construcţii vor trebui şi ele să facă angajări, pentru că materialele de construcţii o să provină din Craiova.

 

Lucrările la cartierul de locuințe se află într-un stadiu de pregătiri intense și aproximăm ca în jurul datei de 10 ianuarie să finalizăm această fază, și anume organizare de șantier. Însă, vor conta și alți factori independenți de voința noastră, cum ar fi condițiile meteo. În acest moment, facem evaluări și negocieri cu potențialii parteneri furnizori de materiale de construcții (beton, oțel, cărămidă etc.) și cu subcontractori pe partea de lucrări de structură“, a explicat, printr-un răspuns oferit GdS, ing. Du Yanming, administratorul companiei chineze.

 

La început, pe şantier vor lucra 500 de angajaţi. Numărul urmează a creşte odată cu avansarea lucrărilor până la 1000 de angajaţi pentru cele 1819 apartamente, din care, 187 garsoniere, 1035 apartamente cu 2 camere, 543 apartamente cu 3 camere şi 54 de penhousuri.  Cartierul va avea grădiniţă, părculeţ, parcări şi piscină, spaţii comerciale şi spaţii medicale.

 

În total vor fi 1819 apartamente, din care, 187 garsoniere, 1035 apartamente cu 2 camere, 543 apartamente cu 3 camere şi 54 de penhousuri. - See more at: http://www.micapi.ro/articole/administratie/asa-o-sa-arate-cartierul-chinezesc.html#sthash.a4pIKdyk.dpuf

Alţi 300 de angajaţi la fabrica de biscuiţi

 

Pe lângă cei care vor lucra la cartierul de locuinţe vor mai fi şi craiovenii care vor lucra la fabrica de biscuiţi. Conform datelor furnizate de turcii de la ETI, 300 de craioveni vor fi angajaţi din Ianuarie la fabrica de biscuiţi. Angajaţii vor urma un stagiu de pregătire profesională în Turcia.

Producţia se va ridica la 11.000 de tone în primul an şi va creşte progresiv în următorii ani. Producţia va începe în luna octombrie 2015. - See more at: http://www.micapi.ro/articole/actualitate/investitia-promisa-de-olguta-a-inceput.html#sthash.uJNKvscw.dpuf
 
afiseaza mai multe
vicking
Daca 1300 de oameni vor avea loc de munca si banii sa puna familiilor lor piinea zilnica pe masa , si tu dany numesti asta comunism , atunci pleaca frate in spania sa te certi cu tiganii pe tomberoanele de gunoi sau in italia si franta la furat si la cersit . Asta inseamna pentru tine sa fii capitalist ! Nu toti oamenii pot fi patroni !
8 decembrie 2014, 07:00
 
dany
Ne intoarcem in comunism cu stegulete rosii si blocuri din epoca de aur comunista. Prin china cad blocurile in fiecare an ca sa nu mai zic de poduri. Cred ca este pe undeva ceva ascuns in acest proiect.
7 decembrie 2014, 17:43
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro