Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
16.000 de contracte noi de muncă în primele două luni din 2018
0 Publicat la 14 martie 2018, ora 09:09, 2067 / 1732 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.7/10 din 475 voturi
   
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a avut o întâlnire cu o delegație a FMI, în care s-au dezbătut subiecte precum creșterea economică și creșterea locurilor de muncă.

“Am avut o întâlnire cu delegația FMI, cu discuții despre piața muncii. Anul trecut, somajul a atins minimul istoric de după revoluție, iar tendința de creștere a numărului de locuri de munca se păstrează și anul acesta, fiind cu peste 16000 noi contracte de munca in plus, in primele doua luni ale anului. Continuam, de asemenea, sa creștem, anual, salariul minim pe economie, așa cum a crescut de la 1250 de lei la 1900 lei, in doar un an. Am reamintit delegației FMI și ca, anul trecut, prognozau pentru România o creștere economică de doar 3,4 la suta și un deficit de peste 4 la suta, ceea ce i-a făcut pe parlamentarii de opoziție sa declame ca am construit bugetul pe estimări nerealiste. In realitate, creșterea economică a fost de 7 la suta, iar deficitul de 2,98 la suta”, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu după întâlnirea cu delegația FMI.

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro