Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
16 persoane fără adăpost ajutate de poliţiştii locali
0 Publicat la 17 ianuarie 2018, ora 11:41, 3769 / 3477 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 1067 voturi
   

Având în vedere temperaturile extrem de scăzute care s-au înregistrat în ultimele nopți, Poliția Locală a Municipiului Craiova a acționat, cu efective suplimentare, pentru depistarea și identificarea persoanelor fără adăpost, aflate pe raza municipiului Craiova.

Urmare acestor activități, un număr de 16 persoane au fost conduse, cu autospecialele din dotarea Poliției Locale, la instituțiile specializate, în vederea acordării sprijinului necesar, persoanele fără adăpost fiind depistate cu preponderență în zona Gării, cartierul Craiovița și cartierul Brazda lui Novac.

Dintre acestea, 15 persoane au fost transportate la adăpostul amenajat de Asociația”Vasiliada” - Centrul Social „Sfântul Vasile”, situat pe strada Râului, iar o persoană (depistată în Parcul ”Nicolae Romanescu”) a fost condusă la Clinica de Psihiatrie de pe strada Nicolae Romanescu.

În funcție de atenționarea Administrației Naționale de Meteorologie, privind menținerea temperaturilor scăzute, Poliția Locală va acționa pentru depistarea persoanelor fără adăpost și transportarea lor la centrele sociale specializate sau la unitățile spitalicești.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro