Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Acțiuni ale poliţişti locali în zona pieţelor din municipiul Craiova
0 Publicat la 17 mai 2018, ora 13:28, 2962 / 2596 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.7/10 din 377 voturi
   

În zilele de 15.05.2018 și 16.05.2018, polițiștii locali cu atribuții de control comercial din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, au executat mai multe acțiuni în zona piețelor din municipiul Craiova, în vederea identificării și aplicării măsurilor legale persoanelor care practică comerț neautorizat, în special produse second hand.

De asemenea, s-a acționat și pentru identificarea și sancționarea agenților economici care expuneau marfa în mod nelegal pe trotuarul pietonal din fața magazilor amplasate pe străzile din zona piețelor agroalimentare, perturbând circulația pietonală.

În urma acestor acțiuni au fost depistate și conduse la sediul Poliției Locale un număr de 12 persoane ce expuneau mărfuri pe domeniul public în scopul comercializării  fără a deține autorizațiile / acordurile necesare pentru ocuparea amplasamentelor respective, precum și documente de proveniență a mărfii.

            Cu această ocazie au fost aplicate un număr de 12 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 12.000 lei și s-a dispus confiscarea bunurilor deținute fără forme legale, după cum urmează: 409 perechi încălțăminte second hand, 125 kg îmbrăcăminte second hand, ceasuri, parfumuri, articole gablonțuri, genți de damă, 49 bucăți produse electrice, electronice și de telefonie mobilă, etc.

În perioada următoare, astfel de acțiuni se vor desfășura zilnic.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro