Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Administratorul Craiovei propune construirea unui nou centru pentru persoane vârstnice
0 Publicat la 23 ianuarie 2019, ora 08:45, 4258 / 4089 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.1/10 din 698 voturi
   

 

Craiova va avea un nou centru destinat persoanelor vârstnice. Proiectul va fi finanțat din bani europeni, și va costa aproximativ 2.8 milioane de lei.

“Este vorba de proiecte pe fonduri europene depuse de către Direcția de Asistență Socială Craiova - proiecte dedicate vârstnicilor, dar și pentru sprijinirea victimelor violenței domestice și violenței stradale. Bunicii Comunității este un proiect care are ca obiectiv înființarea unui centru de zi pentru persoane vârstnice, care să răspundă nevoilor a 170 de persoane din municipiul Craiova. Valoarea totală eligibilă a proiectului este de maximum 2.790.000 lei. Procentul minim de cofinanțare proprie obligatoriu pentru Direcţia de Asistenţă Socială Craiova este de 2% din valoarea bugetului gestionat, respectiv de 55.800, 00 lei. Acest prim proiect a fost admis astăzi după verificarea administrativă și de eligibilitate, urmând verificarea financiară”, a declarat administratorul public al orașului, Sorin Manda, conform lupamea.ro.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro