Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Adrian Cosman: “Vom avea o anexă la Spitalul Regional Craiova, respectiv un Institut Național de Oncologie”
0 Publicat la 31 ianuarie 2019, ora 14:34, 3910 / 3659 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.1/10 din 631 voturi
   

Viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman a venit cu lămuriri în privința noului Spital Regional care se va cosntrui în Craiova.

 

„O delegație de la Craiova, compusă din reprezentanți ai Agenției de Mediu, ABA Jiu, Consiliu Județean și ai Primăriei Craiova, a ajuns miercuri la București pentru o nouă discuție despre Spitalul Regional Craiova. Avem mai multe vești îmbucurătoare. Suntem în stadiu avansat cu studiul de fezabilitate, suntem în situația în care luăm avizele. Cei de la Minsiterul Sănătății solicită avizele de la Garda de Mediu, de la Poliție, de la Aeroport pentru a continua acest studiu. De asemenea, chiar dacă au fost probleme legate de teren și eram puțin în urmă, am recuperat și ne aflăm chiar înaintea Clujului. Și un al treilea lucru extrem de îmbucurător este că vom avea o anexă la Spitalul Regional Craiova, respectiv un Institut Național de Oncologie", a menționat Adrian Cosman.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro