Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Municipalitatea are cofinanţarea pregătită
Anul acesta începe reabilitarea grădinii zoologice
0 Publicat la 26 martie 2013, ora 16:26, 4229 / 2130 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 6.0/10 din 896 voturi
   
Primăria Craiova grăbeşte proiectul de reabilitare a grădinii zoologice din Craiova, după sesizările primite de Comisia Europeană, vizavi de condiţiile în care trăiesc felinele mari din incinta grădinii.

Obiectivul va fi amenajat din fonduri europene, urmând ca lucrările să înceapă chiar în acest an. Tot anul acesta va începe şi proiectul de reabilitare a Teatrului de Vară din Parcul „Nicolae Romanescu”. Municipalitatea are proiectul pregătit, urmând ca după şedinţa de plen de joi să fie anexată la dosar şi fila de buget cu suma de cofinanţare aferentă proiectului. „Am depus acest proiect şi acum suntem în faza în care, după ce depunem fila de buget, ca să arătăm că avem cofinanţarea, vom lua banii respectivi. Deci anul acesta intră şi grădina şi teatrul în reabilitare”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Grădina Zoologică va fi reabilitată din fonduri europene, printr-un proiect care valorează în jur de 3 milioane de euro.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro