Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Asta e boală curată!
Baba cu câinii-n gard umple vecinii de şobolani
1 Publicat la 11 ianuarie 2013, ora 18:00, 4720 / 1597 afişări Claudia Vascău
Nota medie 5.9/10 din 710 voturi
   
Angajaţii de la RAADPFL şi cei de la Salubritate, care de ceva vreme se ocupă şi de dezinfectarea locuinţelor – ghene de gunoi, au un nou obiectiv de deratizat: Buciumului 10.

 

 

Vecinii spun că aici locuieşte o doamnă în vârstă care mai toată ziua se ocupă cu “asanarea” containerelor de gunoi din oraş. Pesemne că de-asta n-am găsit-o nici noi pe acasă când i-am bătut în poartă. I-am găsit în schimb potăile cocoţate pe maldărele de lepădături, două javre care puteau bine – merci să sară gardul cu un singur salt de pechinez. Sunt străjerii averii pe care tanti a adunat-o în curte. Colecţionarea de gunoaie şi-a transformat proprietatea în care domiciliază în focar de infecţie, iar vecinii se iau cu mânile de păr când îşi văd curţile invadate de şobolani dintre cei mai sănătoşi, pentru că mediul de la vecină e propice pentru dezvoltarea rozătoarelor. “Ne pune în pericol sănătatea. Am cerut sprijin şi aşteptăm să se ia măsuri. Dacă vă uitaţi, nici câinii nu mai au loc în curte din cauza gunoaielor. Am vorbit cu dumneaei dar, din păcate, nu am ajuns la nicio înţelegere”, spune unul dintre locatarii din zonă. 

 
afiseaza mai multe
gigi
ce catel dragut :)
12 ianuarie 2013, 10:23
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro