Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Bălan Gioni - noul președinte al SNPPC Dolj
0 Publicat la 19 iulie 2019, ora 10:54, 3765 / 3672 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 439 voturi
   

În data de 18 iulie 2019, au fost organizate și desfășurate alegeri pentru conducerea Biroului Teritorial al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalul Contractual Dolj din MAI. În urma alegerilor desfășurate, la conducerea SNPPC Dolj au fost alese următoarele persoane: președinte - Bălan Gioni, vicepreședinte- Lungu Nicolae și Sfetcu Lucian, secretar – Mihăițoaia Laurențiu.

Cu acest prilej, membrii au fost asiguraţi că beneficiază permanent de asistenţă şi consiliere pe diferite probleme de interes (penale, civile, disciplinare și administrative) aflate în competenţa de acțiune a sindicatului, în virtutea calității procesuale active și a reprezentativității juridice conferite de instanța de judecată competentă.

SNPPC este cea mai mare și puternică organizație sindicală din domeniul ordinii publice – Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul Afacerilor Interne.

 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro