Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Parade militare şi survolări aviatice în centrul Craiovei
Bănia îşi primeşte eroii cu onoruri
0 Publicat la 17 iulie 2014, ora 10:18, 3883 / 1604 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 707 voturi
   
Ceremonia de sosire din misiune a Batalionul 20 Infanterie Dolj şi de încheiere a misiunii Armatei Române în Afganistan va fi organizată vineri, 18 iulie, în Piaţa Mihai Viteazul din Craiova.

Alături de militarii Batalionului 20 Infanterie Dolj vor defila pe strada Alexandru Ioan Cuza detașamente de militari cu drapelele de luptă ale marilor unități și unităților care au participat la operațiunea ISAF din provincia Zabul. Centrul Craiovei va fi survolat de aeronavele Forțelor Aeriene care au asigurat transportul militarilor  în și din teatrul de operații Afganistan.

În Piața William Shakespeare, un detașament al Regimentului 30 Gardă “Mihai Viteazul” va prezenta un exercițiu de mânuire a armamentului și va putea fi vizitată o expoziție ce va conține armament, echipamente și tehnică de luptă folosite în misiunile militarilor români din Provincia Zabul, de la ora 19.40.

Pentru a găzdui aşa cum se cuvine ceremonia de sosire, Primăria Craiova a decis să închide circulaţia pe străzile din centrul oraşului. Pe 17 iulie, de la ora 17, şi pe 18 iulie, până la ora 22, circulaţia se va închide pe străzile Popa Şapcă, A.I. Cuza, între Unirii şi Arieş, pe strada Unirii, între Mihai Viteazul şi A.I. Cuza. Parcarea autoturismelor pe laturile parcului English Park va fi închisă.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro