Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Biletele pe hârtie vor fi înlocuite cu E-Ticketing la Rat Craiova
0 Publicat la 8 noiembrie 2018, ora 08:29, 5380 / 4989 afişări Francesca Minovici
Nota medie 6.0/10 din 868 voturi
   
Era digitalizării vine cu vești bune pentru craioveni. Despre ce este vorba ne spun autoritățile locale.

“Începând de astăzi RAT Craiova implementează sistemul de e-ticketing. Treptat, în următorii ani, vor dispărea în totalitate vechile bilete și abonamente de hârtie și vor fi înlocuite cu cartele reîncărcabile, magnetice și bilete electronice. Sistemul include și afișarea în toate stațiile de tramvai sau autobuz a timpilor de așteptare precum și a liniilor ce deservesc respectiva stație. 

În perioada următoare Primăria Craiova o să achiziționeze un număr de minim 30 autobuze hibrid și 17 tramvaie finanțate din fonduri UE precum și 30 autobuze euro 6 prin contractul cu BERD. În paralel, RAT Craiova urmează să achiziționeze și ei alte 10 autobuze.

Astfel, transportul public în Craiova o să devină unul modern, de calitate”, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

“De asemenea, vor exista in stațiile de călători panouri de informare a cetățenilor cu privire la ora la care sosește următorul mijloc de transport in comun, tipul acestuia dar și dotările de care beneficiază”, a declarat ;I administratorul orașului, Sorin Manda.

 

La lansarea sistemului au participat primarul Craiovei, Mihail Genoiu, viceprimarii Adrian Cosman și Stelian Bărăgan, administratorul orașului Sorin Manda și directorul RAT Craiova, Marcel Tănăsescu. 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro