Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Lucrări de cinci stele
Cantonament ultramodern pentru U Craiova
0 Publicat la 11 decembrie 2018, ora 00:21, 4354 / 3996 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.9/10 din 693 voturi
   

Primăria Municipiului Craiova a finalizat lucrările la cantonamentul din Lunca Jiului. Astfel, fotbaliştii lui Davis Mangia vor avea toate condiţiile de pregătire înaintea meciurilor.

 

Cantonamentul a fost inaugurat de primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, care I-a avut al[turi pe vicepriarii Adrian Cosman, Stelian Bărăgan şi administratorul oraşului, Sorin Manda.

“Este cel mai modern cantonament din ţară, o investiţie sută la sută din bugetul local, în valoare de 6,2 milioane de lei, care vine completează anterioara investiţie, cu terenurile de antrenament. Este o bază destinată în special echipei de fotbal, dar în funcţie de nevoi poate fi utilizată şi de echipele de sală ale municipalităţii”, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

Printre lucrări se numără 18 camere cu baie proprie pentru cazarea sportivilor, două cabinete medicale, centrală termică, o piscină, sală de forță, bucătărie cu sală de mese, sală de ședințe tactice, spa cu zonă de masaj umed, jacuzzi, saună, dușuri moderne, criosaună.

 

 


 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro