Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Efectele debandadei din fosta administrație
Ce să facă Primăria cu „Circul Foamei” din Romanești?
1 Publicat la 25 martie 2013, ora 12:47, 4993 / 1890 afişări Claudia Vascău
Nota medie 6.0/10 din 745 voturi
   
Bugetul Craiovei în anul 2013 este drastic afectat de proiectele dubioase ale administrației Solomon - PDL.

Lia Olguța Vasilescu a moștenit de la Solomon și PDL numai proiecte inutile și costisitoare. Cel mai notoriu în acest sens este așa-zisul „Centru multifuncțional” din Romanești, care de altfel nu poate avea nicio funcție afară de cea a cheltuielilor de finalizare și întreținere. Conducerea Primăriei este îngrozită de efectele negative ale prostiilor lui Solomon asupra bugetului pe acest an și probabil și pentru anii următori. „Am dori să găsim altă destinaţie pentru acel Centru Multifuncţional din Romaneşti, care este al doilea pe care îl are Primăria Craiova. Primul (cel de la Autobaza RAT - n.r.), construit tot cu bani europeni, este cel pentru care ne-am asociat cu Camera de Comerţ și care nici el nu merge. Ei bine, cu toate acestea, vechea administraţie a considerat că trebuie să mai facă încă unul. Iar cheltuielile vor fi imense, devastatoare. Dacă îl vom da RAADPFL-ului în administrare, cum de altfel mi s-a sugerat, vom băga în groapă din nou această regie (după ce Radu Preda a făcut acolo curățenie - n.r.). Or, interesul nostru nu este acesta... Chiar nu pot să spun acum ce destinaţie îi vom da”, a declarat Olguța la dezbaterea publică a bugetului pe 2013.

În această săptămână se va vota bugetul pe acest an, în cadrul ședinței de Consiliu Local al Municipiului Craiova.

Pe surse, se vorbește că romii cu haine vechi sunt gata să-și mute catrafusele în centrul „multifuncțional”. Să vezi la vară coji de lubeniță pe treptele „Templului” lui Solomon.


 

 
afiseaza mai multe
La puscarie!
Asa a facut PDL in toata tara. Au furat de au rupt iar USL plateste ca popa. 3000 de portocalii la puscarie!
25 martie 2013, 14:02
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro