Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Craioveanul Bărbălan, adeptul lui Ron Hubbard
Cel mai bizar gard din România, marcă a Bisericii Scientologice
1 Publicat la 27 martie 2013, ora 13:02, 11364 / 2859 afişări Claudia Vascău
Nota medie 5.9/10 din 848 voturi
   
Pasionat pesemne de mişcarea scientologică a lui Ron Hubbard, un craiovean din Brestei, şi-a turnat în faţa vilei un gard ca o scoică.

Construcţia bizară te face să crezi că, după ce ai trecut de ea, intri direct în sediul local al Bisericii Scientologice şi eşti pregătit să asişti la predicile lui Hubbard. Proprietarul spune că opera de pe Bălteni, 76, l-a costat undeva la 6.000 de euro, cu materie primă importată de la greci. “Am vrut să am o operă de artă. Vine lumea să vadă gardul ca şi cum ar veni la muzeu. Toţi se minunează. L-a făcut un băiat care munceşte în Grecia şi care face aşa ceva acolo”, a adăugat proprietarul “operei” care atrage numeroşi admiratori. Construcţia inedită de la periferia Craiovei nu a scăpat de mâna hoţilor. Marius Bărbălan povesteşte că până să fie gata gardul, ceea ce ridicau ziua era stricat seara. La fiecare piatră pusă pentru construirea gardului, omul avea de furcă cu rromii din cartier care veneau şi le smulgeau.

 
afiseaza mai multe
brazda nostra
Hidos! Groaznic!
27 martie 2013, 18:35
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro