Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Colosseumul se deschide pe 1 iunie. Avioanele rămân la sol
0 Publicat la 27 mai 2020, ora 11:23, 545 / 515 afişări Sabrina Catrina
Nota medie 6.0/10 din 127 voturi
   
Deși marile obiective din lume încep să se deschidă, companiile aeriene decid să își țină la sol aviaoanele. Wizz Air ul a anunțațt că până pe 16 iunie, flota aeriană nu se ridică de la sol.

Monument emblematic al Romei antice, nr. Coloseumul, situat în inima Oraşului Etern, Colosseumul se va redeschide luni oferind "o protecţie sanitară adecvată pentru personal şi vizitatori (măşti şi scanare a temperaturii corporale), trasee sigure, rezervări obligatorii şi orare modificate pentru a evita aglomerarea la orele de vârf" se arată într-un comunicat de presă.

 

Muzeele Vaticanului, o altă importantă destinaţie turistică, au programat redeschiderea la data de 1 iunie.

Din păcate, cei care ar fi dorit să viziteze Italia vot trebui să găsească alte alternative. Wizz air ul a comunicat și modalitatea prin care cei care își procuraseră bilete pot recupera banii.

 

„Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele„, se arată în comunicatul remis, miercuri, presei.

 

 

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro