Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Consiliul Județean Dolj are bugetul aprobat
0 Publicat la 16 februarie 2018, ora 15:05, 2984 / 2612 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 680 voturi
   
Bugetul Consiliului Județean Dolj este mai mare ca cel e anul trecut. Noutățile au fost prezentate de președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

“Consiliul Judeţean Dolj a primit în plus 103 milioane de euro. Din această sumă trebuie să alocăm DGASPC-ului peste 40%. Avem 11 proiecte cu finanţare nerambursabilă, 7 fiind cu finanţare din fonduri europene şi 4 proiecte, în valoare de 30 milioane de euro, prin PNDR. Suntem foarte atenţi la ceea ce dezvoltăm şi mai puţin la ceea ce consumăm. Anul trecut, am alocat 30 de milioane de euro în Sănătate. Într-adevăr, cei mai mulţi bani au mers către Spitalul Judeţean de Urgenţă. Anul acesta, alocăm cu 17% mai mult şi asta pentru a finaliza toate lucrările”, a explicat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.

Transporturile vor primi cei mai mulți bani, (61 milioane lei), urmat de Protecția Mediului (50 milioane lei), Sănătate (33 milioane lei), Cultură și Recreere (26,6 milioane lei), Locuințe, Servicii și Dezvoltare Publică (8,6 milioane lei), Asigurări și Asistență Socială (8 milioane lei).

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro