Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Sărbătorile vin
Craiova, îmbrăcată în culorile Crăciunului
0 Publicat la 1 decembrie 2014, ora 19:42, 4282 / 1621 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 697 voturi
   
Mii de beculeţe încântă privirile craiovenilor în aşteptarea sărbătorilor de iarnă. Renii moşului sunt la locul lor, gata să gonească spre casele copiilor la sania plină de cadouri.

Crăciunul se apropie, iar asta se simte pe străzile oraşului. Mai ales în centrul urbei. Chiar dacă zăpada încă nu şi-a făcut simţită prezenţa, pe clădirile Băniei au fost aprinse beculeţete de Crăciun. Frumos colorate, instalaţiile de pe clădirile administrative ale oraşului şi din părculeţele centrale fură priviri din partea trecătorilor.

 

Ca în fiecare iarnă, un falnic brad stă împodobit în Piaţa Mihai Viteazul în sute de buculeţe alb-albastre. În parculeţele centrale, cei mici pot găsi cadourile moşului, încă nedescăfute, dar frumos colorate. Ghirlandele le amintesc celor care se dau pe patinoarul din centru că sărbătorile sunt aproape.

 

Nici pasajul suprateran nu a rămas neînfrumuseţat, acesta fiind în ton cu centrul oraşului, iar pe esplanadat Teatrului Naţional “Marin Sorescu”, în aşteptarea copiilor, a fost amenajat un parc de distracţii, pentru un decembrie plin de culoare şi veselie.

 

Foto: Delia Ciucă

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro