Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Pasaj interactiv în Bănie
Craiova intră în rândul oraşelor moderne
1 Publicat la 9 decembrie 2014, ora 13:14, 4424 / 1364 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 636 voturi
   
Bănia capătă culoare. Spaţiul de sub pasaj va deveni util craiovenilor care vor putea să se dea cu bicicleta sau vor avea posibilitatea de a se uita la un film în aer. Nici micii afacerişti n-au fost uitaţi,ei având posibilitatea de a organiza mici târguri sau concursuri chiar sub pasaj.

Problema pusă la inaugurarea pasajului cu spaţiul neutilizat care este sub el este pe cale de a fi rezolvată. Locul, destul de primitor, se vrea a fi amenajat astfel încât copiii şi adolescenţii să îl poată folosi la capacitate maximă.

 

 Cei mici vor putea juca diferite sporturi, cum ar fi basketul sau să se dea cu placa în timp ce tinerii adolescenţi se vor putea relaxa la un film. Tot sub pasaj, proiecţiile de holograme 2D şi 3D vor avea darul de a încânta ochii trecătorilor.

 

Întreaga suprafaţă va fi împrejmuită cu gard, astfel încât traficul să nu fie obstrucţionat.

 

Pe lângă spaţiile de recreere, vor putea fi organizate târguri şi concursuri cum ar fi cele sportive sau de dans în locurile special amenajate. Durata de execuţie a lucrărilor este de maxim 3 luni de la adjudecarea contractului de execuţie.

 
afiseaza mai multe
alin
text *
10 decembrie 2014, 00:26
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro