Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Paskovski V., The Manager şi Edson Hausman sau Armin House Production
Craioveni pe urmele marilor DJ ai lumii: piesa „Armed” face furori
4 Publicat la 29 mai 2014, ora 15:15, 5339 / 2053 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 963 voturi
   
Trei craioveni care au înfiinţat recent, din fonduri europene şi credit bancar, un studio de înregistrări extrem de bine dotat au ajuns în atenţia uneia dintre cele mai importante case de producţie muzicală din Lumea. Paskovski V., The Manager şi Edson Hausman au lansat piesa „Armed”, extrem de apreciată de specialişti, şi au semnat un contract de promovare cu Spinnin` Records din Olanda, casă de producţie care îi mai are sub contract pe mult mai celebrii Eduard Maya, Elena Gheorghe sau Inna.

Contractul cu olandezii de la Spinnin` Records pentru băieţii de la Armin House Production o platformă de lansare cu un potenţial enorm, ţinând cont de rezonanţa numelor care se regăsesc sub umbrela lor. Pentru cunoscători îi amintim printre alţii pe Tiesto's Musical Freedom, Bingo Players' Hysteria Records, Sidney Samson's Rock the Houze, Swanky Tunes' Showland sau Dimitri Vegas & Like Mike's Smash the House.

În altă ordine de idei, Paskovski, Manager şi Hausman produc muzică EDM (electronic dance music), respectiv electro, electro house şi progressive house, adică stiluri de muzică necomerciale, destul de greu digerabile în ţara noastră. Cu toate acestea, în afară, muzica lor primeşte foarte multe aprecieri. “Spinnin` Records a lansat un concursu în care au fost înscrise vreo 9.000 de piese din toată lumea, iar noi am fost printre câştigători, iar acum două zile am semnat contractul cu ei. Este ceva fabulos pentru noi, pentru Craiova şi chiar pentru România. Am muncit foarte multe la piesa „Armed”, chiar şi 18 ore pe zi ca să iasă varianta finală. Muzica noastră se adresează tinerilor în mod special, iar piesa va fi lansată oficial la Amsterdam şi va fi inclusă pe un E.P. al Spinnin` Records. Mari DJ ne-au dat „like” la piesă şi ne-au încurajat să mergem mai departe. În schimb, din România nu am primit încurajări mai deloc. Am încercat să pătrundem în cercurile de la Bucureşti unde se face astfel de muzică. Toţi ne-au zis că sună bine, dar că mai bine să mergem altădată la ei. Cu toate acestea, am continuat, am crezut în noi şi s-ar părea că anul acesta vom merge la un mare festival internaţional. În alte ţări se organizează festivaluri cu acest gen de muzică unde participă chiar şi 200.000 de oameni”, susţine liderul trupei, The Manager. Cei trei sunt convinşi că dacă vor continua să muncească, îşi vor face un nume pe marile scene ale lumii cu muzica lor. “Poate că vom merge la Miami sau la Los Angeles cu muzica noastră. Ne-am dori să organizăm festivaluri de acest gen şi în România, în schimb”, spune The Manager.

 

“Urmează un drum lung şi sperăm noi să fie cât mai lung. Avem mare nevoie de susţinere şi suntem convinşi că ea va veni pe parcurs”, Edson Hausman.

 

“În afară de Inna, Eduard Maya şi Elena Gheorghe suntem singurii români care au semnat cu Spinnin` Records, iar acest lucru ne face să ne simţim mândri”, Paskovski V.

 
afiseaza mai multe
bach
o piesa fara consistenta.... doua teme muzicale puerile! alta metoda de a jecmanii statul de bani! bravo domnu fost viceprimar!
30 mai 2014, 10:53
 
master
Daca românii nu prea vau votat ar fi bine să plecaţi. Hai valea. Cu 30 de voturi aţi ajuns pe primul loc?!? Fonduri europene, auzi. Pe POR, pe POS pe ce aţi aplicat si cine va dat vouă un ban? Poate cu fonduri pentru sinistraţi sau grupuri defavorizate, ca altfel.....
30 mai 2014, 07:40
 
seby
vai de capul tau de manelist! :)) latra in alta parte si mai asculta muzica jegule!
29 mai 2014, 23:09
 
scooter
Un c...t de melodie. Ăştia nu au serviciu de stau 18 ore la o prostie. Mult, mult zgomot. Când am dat play a început câinele să latre.Va recomand să ascultaţi copii de la palatul copiilor sau de pe la liceul de muzică, Ăştia trei, Antitalente . Poate pe la azil să-i voteze cineva...Manajeru parca i aurolac. Unde i punga?
29 mai 2014, 21:44
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro