Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate www.permise-inmatricularidolj.ro
Craiovenii se pot programa online pentru a-și înmatricula autovehiculele
0 Publicat la 25 decembrie 2017, ora 10:36, 3454 / 3201 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.9/10 din 965 voturi
   
Pentru a reduce disconfortul determinat de asteparea la ghișeele de înmatriclare a fost pusă în funcțiune aplicația de programări online care permite depunerea documetleor la ghișee dedicate la momente stabilite și respectate. Aplicatia de programare online este www.permise-inmatricularidolj.ro.

În paralel cu acest sistem poate fi folosit și sistemul electronic de bonuri de ordine. “La această data există locuri libere pentru înmatriculări peste 16 zile lucrătoare iar pentru preschimbari permise de conducere sunt locuri libere în fiecare zi”, a declarat Maria Vasile, șef birou înmatriculări.

 

Cu toate acestea există un interes scăzut pentru depunerea documentelor în bază programărilor online. Este bine de știut că proprietarii de vehicule se pot programă din timp pe aplicația nostră, chiar înainte de a efectuă formalitățile la RAR, întrucât aplicația conține doar informații despre proprietar și serie sașiu vehicul și nu este conditioanta de seria cărți vehiculului

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro