Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Cursuri gratuite de limba italiană la Aman
0 Publicat la 12 martie 2018, ora 19:26, 1941 / 1663 afişări Comunicat
Nota medie 5.9/10 din 494 voturi
   
Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” in parteneriat cu Universitatea din Craiova, Facultatea de Litere, organizează, în perioada 13-29 martie 2018, cursuri de învățare a limbii italiene.

Întâlnirile se vor desfășura zilnic, începând cu ora 16:30, în sala “Marin Sorescu” a Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”. Cursurile se adresează începătorilor și vor fi susținute de prof. dr. de limba și cultura italiană Antonio Di Secli de la Universitatea din Trento, Italia. “Așa cum anunțam în toamna anului trecut, a venit momentul să reluăm colaborarea cu profesorul Antonio Di Secli. Cursurile de limba și cultura italiană au avut trecere în rândul utilizatorilor noștri și, plecând de la această realitate, am decis să replicăm acest proiect. Le oferim craiovenilor, indiferent de vârstă, posibilitatea de a deprinde noțiunile de bază pentru gramatica, comunicarea și cultura italiene. Îi mulțumim părintelui Resceanu pentru implicare și pentru rolul jucat în organizarea acestui proiect educativ”, a declarat Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”.

 
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro