Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
De Dragobete, Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu și-au unit destinele și au spus un DA! hotărât
0 Publicat la 25 februarie 2019, ora 02:38, 5361 / 5041 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.9/10 din 544 voturi
   

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu sunt o familie cu acte în regulă. Cei doi și-au oficiat relația în Bănie, alături de prieteni și de craioveni.

 

Cei doi au ajuns la Primăria din Craiova în jurul orei 16.00, fiind aștetați de câteva sute de craioveni, veniți special pentru a le ura Casă de Piatră! Momentul a fost oficiat de primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu, într-o sală a Primăriei arhiplină.

 

“Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Nu am ales aleatoriu această zi, am ales ziua dragostei româneşti”, a declarat Claudiu Manda la ieșirea din sediul Primăriei Municipiului Craiova.

 

Tata şi-a dorit băiat, nu a avut băiat şi i-am promis că îi păstrez numele”, a declarat fosul Ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

 

Buchetele de lalele au umplut peisajul, un peisaj de poveste într-o zi de poveste pentru cei doi.Cununia religioasă a avut loc la biserica Mântuleasa din Craiova.

 

Redacția ziarului Micapi le urează celor doi miri „Casă de piatră!”.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro