Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Ediția a II-a a Forumului Economic Româno-Elen, în Grecia
0 Publicat la 12 septembrie 2018, ora 20:26, 6165 / 4162 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.2/10 din 1138 voturi
   

Craiova a devenit un partener de nădejde al grecilor din Salonic. Viceprimarul Craiovei, Adrian Cosman, directorul Bibliotecii Județene “Alexandru și Aristia Aman”, Lucian Dindirică, Sabina Șomăcescu, Consulul General al României la Salonic, Yannis Boutaris, primarul Salonicului și Bisbina Gerakina, viceguvernator al Macedoniei Centrale au participat la cea de-a doua ediție a Forumului Economic, de data aceasta la Salonic.

“Mă bucur să văd că proiectele prezentate la Forumul Economic Româno-Elen, în primăvara acestui an, de autoritățile din Craiova și Salonic prind contur și au urmări benefice atât pentru comunitățile din cele două țări cât și pentru mediul de afaceri. 
Azi, alături de doamna Sabina Șomăcescu, Consulul General al României la Salonic, de domnul Yannis Boutaris, primarul Salonicului și doamna Bisbina Gerakina, viceguvernator al Macedoniei Centrale, am făcut pași importanți în implementarea parteneriatelor propuse: a doua ediție a Forumului, la Salonic, dar și întâlniri bilaterale între oameni de afaceri din Oltenia și nordul Greciei”, a declarat Adrian Cosman, viceprimarul Craiovei.

Delegația din Craiova a tăiat panglica standului român la Târgul Internațional de la Salonic, unul dintre cele mai importante din sud-estul Europei,care atrage sute de participanți, investitori, personalități marcante ele vieții economice și politice, precum și mii de vizitatori anual.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro