Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Edilul Craiovei, Mihail Genoiu anunță atragerea a 583,93 milioane de euro bani europeni
0 Publicat la 23 ianuarie 2019, ora 08:56, 6514 / 6071 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 768 voturi
   

În Bănie continuă pomparea de bani europeni. Aflată ciclul financiar european anterior pe primul loc în absorbția de fonduri europene, Craiova continuă  în aceeși notă.Mai exact, în Craiova vor intra 583,93 milioane de euro.

 

„Din această valoare, 150 milioane de euro sunt strict pe Primăria Craiova. O valoare de 434 milioane euro o are contractul pe care primăria îl va semna în numele Companiei de Apă Oltenia. Din această sumă, 257 milioane de euro sunt strict lucrări în oraşul Craiova. Toate aceste proiecte sunt în diverse faze: unele sunt semnate, unele sunt în contractare – asta înseamnă că au trecut de faza de analiză şi de verificare. Altele sunt semnate şi sunt în lista de rezervă, în sensul că sunt aprobate, dar nu mai există finanţare, au fost consumaţi banii şi se aşteaptă redistribuirea de la alte axe. Mai există şi proiecte care sunt în evaluare, iar pentru altele se urcă în SEAP cererile de finanţare”, a mai spus primarul Craiovei, precizând, totodată, că gradul de absorbţie al fondurilor europene în Craiova este „mult depăşit, în sensul că axa 4 a POR a a fost de 47,9 milioane de euro, iar acum vorbim de proiecte de 150 milioane de euro”, a declarat Primarul Craiovei.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro