Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Expoziție de pictură
0 Publicat la 3 aprilie 2018, ora 22:38, 2099 / 1874 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 434 voturi
   
Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman” vernisează joi, 5 aprilie, la ora 17.00, expoziția de pictură a artistului Bebică Ghiță, membru al Cenaclului Artiștilor “Constantin Brâncuși”. Prezentarea este asigurată de profesor doctor Emilian Popescu.

 

                   În creațiile sale, Bebică Ghiță abordează tehnicile sfumato și neoclasică, cu tușă largă și liberă cu multă pastă. Prin lucrările expuse, “Altarul martirilor”, “Visul românesc”, “Grădina Maicii Domnului”, “Aduceți strigoiul”, “Nostalgia extratereștilor”, “Călușarii”, “Niște țărani”, “Colindătorii”, s.a., artistul abordează teme și subiecte precum tradițiile românești și frumusețea naturii.

          Bebică Ghiță s-a născut în 5 aprilie 1955, în comuna Călărași, județul Dolj, și locuiește în Craiova din anul 1980. A studiat artele plastice cu profesorii Alexandru Iacubovici, la Brașov, și Victor Pîrlac, la Craiova. A organizat multiple expoziții personale atât în Craiova dar și în Slatina, Calafat și Vidin.

          Expoziția va fi vernisată în cadrul Salonului Expozițional.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro