Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Primăria are în plan modernizarea Grădinii Zoologice
Felinele de la zoo Craiova, în vizorul Comisiei Europene
0 Publicat la 25 martie 2013, ora 12:26, 3614 / 1973 afişări Cosmin HORJAN
Nota medie 5.9/10 din 869 voturi
   
Felinele mari de la Grădina Zoologică din Craiova se află în vizorul Comisiei Europene, care a cerut oficial informaţii Guvernului României în acest sens, scrie economica.net.

Solicitarea oficială a Comisiei Comisiei Europene a fost transmisă de Direcţia Generală Mediu a CE, ca urmare a unor sesizări transmise la Bruxelles de către o petiţionară din Craiova.  În solicitarea venită de la Bruxelles sunt cerute informaţii precise despre felinele carnivore mari de la grădina din Craiova.

Această solicitare de informaţii este o etapă anterioară declanşării procedurii de infringement, în cazul în care Comisia Europeană va ajunge la concluzia că sunt încălcate în România prevederile legislaţiei europene în domeniu.

În cazul în care va constata nereguli, CE poate sesiza Curtea Europeană de Justiţie, iar Curtea poate aplica României o amendă foarte mare. Acesta ar fi ultimul pas al procedurii de infringement.

Cererea CE nu vizează doar grădina Craiova, ci se referă la mai multe obiective de acest gen din România.

În acest moment, grădina zoologică din Craiova funcţionează cu aviz provizoriu.

Autorităţile locale vor implementa un proiect de modernizare a grădinii, obiectivul urmând să fie amenajat după standardele europene.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro