Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Festival de teatru comunitar, în acest week-end, la Craiova
0 Publicat la 23 mai 2014, ora 14:56, 3344 / 1690 afişări C.H.
Nota medie 5.9/10 din 823 voturi
   
Artişti amatori din Craiova vor urca în acest sfârşit de săptămână pe scena Operei Române din Bănie, într-un festival de teatru comunitar în care s-au implicat craioveni din toate cartierele oraşului.

Festivalul de Teatru Comunitar se va desfăşura în zilele de 24 şi 25 mai şi este desfăşurat sub coordonarea Asociaţiei „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”. Asociaţia a organizat şi dezvoltat 11 microcentre la nivelul Craiovei în cadrul cărora s-au dezvoltat mai multe proiecte culturale. Toate aceste proiecte vor fi transpuse pe scena Operei Române Craiova în primul festival de teatru comunitar organizat vreodată în oraşul nostru.

Craiovenii de rând care au ales să se implice în cauza pentru câştigarea titlului de capitală culturală europeană au participat la aceste proiecte inedite. „Este posibil ca oamenii din cartiere să-şi vadă vecinii pe scenă fără să ştie că au participat la acest program implementat de noi”, a afirmat Vlad Drăgulescu, preşedintele Asociaţiei „Craiova Capitală Culturală Europeană 2021”.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro