Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate S-a dat startul
Foto! A început demolarea stadionului “Ion Oblemenco”
1 Publicat la 11 mai 2015, ora 13:11, 6409 / 1736 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.1/10 din 656 voturi
   
Firma CONA din Cluj a dat startul demolării templului fotbalului craiovean. Primele utilaje lucrează deja la îndepărtarea tartanului de pe pista de atletism.

Demolarea stadionului este preconizată a dura aproximativ o lună-două de zile, timp în care se va face proiectul tehnic al noului stadion. “A început deja. Se strânge tartanul de pe pistă. Înainte să intre buldozerele, în mod normal se recuperează ce se mai poate recupera şi după intră buldozerele. Din câte ştiu, de azi de dimineaţă au început prin strângerea tartanului. Este în grafic stadionul, cârcotaşii care nu mai credeau că se întâmplă, iată că au o surpriză. E adevărat că în România durează foarte mult partea de licitaţii, de contestaţii. Eu am început povestea stadionului cred că la sfârşitul anului 2012. De atunci am avut licitaţii. Nu am avut parte de contestaţii pentru că, din fericire nu s-a contestat nici demolarea nici în partea cealaltă la CNI licitaţia. Am scăpat ieftin, cu 2 ani şi jumătate de licitaţii, şi nu cu 3 şi jumătate cât ar fi putut să se desfăşoare. Ei vor avea un termen de o lună. Nu este nicio grabă. Aşa cum ştiţi, în momentul în care firma primeşte notificarea că a fost declarată câştigătoare, are un termen de două luni de zile în care să facă proiectul tehnic al stadionului. În acest timp noi facem demolarea. Nu avem niciun timp mort. Imediat ce va fi demolat stadionul va începe şi construcţia propriu-zisă a celui de-al doilea stadion. Este şi în interesul firmei să se mişte repede, pentru că banii sunt. Este inutil să vă spun ce stres am avut că dacă va cădea acest guvern celălalt nu ştiu dacă mai considera Craiova o prioritate. Eu cred că au tot interesul ca atât timp cât acest guvern este în funcţie, să se mişte repede să poată lua banii şi să îl termine. În momentul în care va începe construcţia stadionului, mă voi deplasa zilnic acolo să văd ce se întâmplă”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

În locul actualului stadion se va face o arenă de 55 de milioane de euro care va fi gata în 17 luni.

 
afiseaza mai multe
remus
Molozu as l lasati LA MItitelu LA poarta :))))
11 mai 2015, 18:52
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro