Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Devine istorie
Foto! S-a demolat un sfert din “Ion Oblemenco”
0 Publicat la 14 mai 2015, ora 19:22, 5777 / 1827 afişări Cătălin Praja
Nota medie 5.9/10 din 779 voturi
   
Cu fiecare zi, arena “Ion Oblemenco” este tot mai “cheală”. Tribunele, care acum 30 de ani adăposteau şi 40.000 de suflete, cad sub greutatea buldozerelor firmei Con-A din Sibiu.

Un sfert din tribunele stadionului sunt la pământ. Doar dunele de pământ mai amintesc ceea ce era odată acolo. Iar lucrările sunt abia la început. Peste două luni, constructorul va termina partea de demolare. Dar nu va pleca! Asta pentru că, tot sibienii se vor apuca, imediat, de o nouă etapă. Mult mai plăcută. Ridicarea arenei de 5 stele. Acel minunat stadion care costa 55 de milioane de euro, dar care, într-un final, pare a fi mai ieftin. Asta după ce firma care a câştigat licitaţia a dat un preţ mai bun. 

 

Pe şantier şi-a făcut azi apariţia şi o delegaţie a municipalităţii însoţită de Liviu Dragnea, care s-a declarat mulţumit de felul în care merge demolarea. Din delegaţie a făcut parte primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, vicepremierul Liviu Dragnea, Preşedinintele cd Dolj, Ion Prioteasa, Radu Preda şi Claudiu Manda.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro