Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Furt de rucsac depistat de poliţiştii locali
0 Publicat la 10 aprilie 2018, ora 11:22, 3293 / 3064 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.8/10 din 829 voturi
   

În urma desfășurării activității de patrulare efectuată de către polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Serviciului ”Romanești” al Poliției Locale, în vederea menținerii ordinii și siguranței publice în Parcul ”Nicolae Romanescu” și în zona apropriată, a fost depistată în cursul zilei de 09 aprilie 2018, ora 17.10, numita N. Esmeralda, în vârstă de 14 ani, domiciliată în Craiova, în timp ce sustrăgea o geantă tip rucsac, aflată lângă un monument funerar din incinta Cimitirului ”Ungureni”, ce aparținea numitei F.S., în timp ce aceasta aprindea lumânări.

Rucsacul conținea suma de 70 lei, carduri bancare și acte de stare civilă, care au fost recuperate și restituite persoanei vătămată.

Persoana care a comis fapta a fost condusă la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predată, împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii, către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, la Telefonul Cetățeanului (0251/984) s-au primit două apeluri prin care s-a sesizat pierderea în Parcul ”Nicolae Romanescu” a doi minori, în vârstă de 4 ani – din Craiova - , respectiv în vârstă de 8 ani – din comuna Coșoveni.

În urma activității desfășurată de către dispecerii Biroului Supraveghere Video, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, care monitorizează Parcul ”Nicolae Romanescu”, cei doi minori au fost depistați și predați aparținătorilor.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro