Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Moş Crăciun cultural
Gheoghe Zamfir şi Cezar Ouatu, cadoul Operei Române Craiova de Crăciun
0 Publicat la 8 decembrie 2014, ora 10:11, 3694 / 1611 afişări Cătălin Praja
Nota medie 6.0/10 din 713 voturi
   
Opera Română Craiova le pregăteşte oltenilor un Crăciun de vis. Cadoul pregătit pentru craioveni este unul de răsunet: Gheorghe Zamfir şi Cezar Ouatu. Spectacolul va avea loc pe 22 decembrie de la ora 19.00 la Opera Română Craiova.

Asociaţia Craiova Capitală Culturală 2021, Opera Română Craiova şi Primăria Municipiului Craiova oferă publicului iubitor de muzică bună o seară de 22 decembrie minunată. Pe scena de la fostul Teatru Liric, actual Opera Română Craiova vor urca două nume sonore ale muzicii româneşti.

 

Naistul Gheorghe Zamfir, cel care a atras atenţia întregii planete cu talentul său şi a primit numeroase premii, printre care am putea aminti Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Medalia de aur a Asociației din cadrul Academiei de Artă, Științe și Litere a Franţei de două ori  Cplus alte câteva zeci de premii şi Cezar Ouatu, participant în 2013 la Eurovision în Suedia vor încerca să ofere o seară de crăciun magică. Spectacolul se anunţă unul de răsunet.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro