Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Încă un pas concret pentru construcția drumului expres Craiova – Pitești
0 Publicat la 8 februarie 2019, ora 11:10, 4295 / 4024 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 497 voturi
   

Primul pas cadastral concret pentru construirea drumului expres Craiova – Pitești a fost făcut ieri, 07.02.2019, de către O.C.P.I Dolj, prin avizarea documentației tehnice ce a avut ca obiect recepția planului topografic întocmit în vederea obținerii avizului de conformitate de începere a lucrării pentru amplasamentul coridorului de expropriere aferent Drumului Expres Craiova-Piteşti, precum și legăturile cu drumurile existente, privind tronsonul 1 pe județul Dolj, tronson ce va traversa localitățile Ghercești, Pielești și Robănești, cu plecare din Craiova.

 

 „Ieri, 07.02.2019, instituția noastră a emis procesele verbale tehnice nr. 282/2019 și nr. 295/2019 pentru recepţia planurilor topografice de începere a lucrărilor și pentru recepția amplasamentului coridorului de expropriere aferent Drumului Expres Craiova-Piteşti, și a legăturilor cu drumurile existente, ce traversează unitățile administrativ teritoriale Craiova, Ghercești, Pilești, Robănești,  pe o lungime de 17,7 km. Suntem deschiși să asigurăm cu celeritate întreg suportul necesar pentru această importantă investiție a regiunii noastre.”, precizează Mihai Cilibiu – director O.C.P.I Dolj.

Tronsonul I are o lungime de 17,7 km şi începe de la Centura de Nord a Craiovei, până la limita judeţului Olt, trecând prin Gherceşti, Pieleşti şi Robăneşti.

 

Sursa: oltenia24.ro

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro