Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Începe Târgul de Crăciun
0 Publicat la 23 noiembrie 2017, ora 00:08, 3369 / 1974 afişări Comunicat
Nota medie 5.8/10 din 798 voturi
   
Acțiunile pregătite de autoritățile locale craiovenilor vor avea loc, în acest an, atât în Piața Mihai Viteazu, unde sunt amplasate Târgul de Crăciun, patinoarul și scena, cât și pe esplanada Teatrului Național Marin Sorescu, unde va fi montat Orășelul Copiilor.
 

Pentru prima oară, Târgul de Crăciun din Craiova își deschide porțile mai devreme, pe 25 noiembrie 2017, și într-o nouă locație: Piața Mihai Viteazu. Până pe 07 ianuarie, Primăria Craiova, Consiliul Local și partenerii invită craiovenii să trăiască împreună spiritul Sărbătorilor de Iarnă cu spectacole, colinde, patinoar, expoziție cu vânzare de diverse produse (gastronomice, tradiționale, artizanale, ornamente de Crăciun etc.) și alte surprize, la Târgul de Crăciun Craiova 2017.

 

Spectacolul de inaugurare al Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017 și aprinderea oficială a luminițelor de Crăciun sunt programate sâmbătă, 25 noiembrie, în Piața Mihai Viteazu, începând cu ora 18.00, când artiștii Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu și Corina Chiriac vor încălzi atmosfera și vor da startul sezonului alb.

 

Concertele și spectacolele inițiate de Primăria Craiova, cu sprijinul partenerilor, vor continua în Piața Mihai Viteazu, în zilele de 02, 08, 09, 15, 16 și 21 decembrie 2017, între orele 18.00 – 20.00. Pe scena special amenajată, craiovenii vor avea ocazia să-i admire pe copiii și artiștii de la Palatul Copiilor din Craiova, de la Opera Română Craiova, Ansamblul Folcloric Maria Tănase, Casa de Cultură a Studenților, Filarmonica Oltenia Craiova, Liceul de Artă Marin Sorescu, Seminarul Teologic, Colegiul Național Carol I, Casa de Cultură Traian Demetrescu, dar și pe Rafaela, pe folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon) sau pe tinerii soliști de la Școala de Muzică Dan Șincai. Vineri, 01 decembrie 2017, scena din Piața Mihai Viteazu este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional Adrian Păunescu.

Mai multe detalii, programul Târgului de Crăciun și al spectacolelor din luna decembrie 2017 vor fi actualizate pe pagina de facebook a Primăriei Craiova @facebook/Primaria-Municipiului-Craiova, pe pagina Târgului de Crăciun @facebook/TargdeCraciunCraiova2017 și pe site-ul www.primariacraiova.ro. 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro