Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Sondaj
Lia Olguța Vasilescu ar lua 78% în Craiova dacă ar candida la Primărie
0 Publicat la 7 februarie 2019, ora 10:11, 4765 / 4496 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 867 voturi
   

Munca Liei Olguței Vasilescu la Primăria Craiova nu a fost uitată. Astfel, conform sociologului Marius Pieleanu, Lia Olguța Vasilescu ar lua la Craiova, în cazul unei andidaturi la Primăria Craiova, nu mai puțin de 78%.

Anunțul a fost făcut la emsiunea România9 de la TVR 1.

 

Printre cele mai mari proiecte ale Olguței Vasilescu la Primăria Municipiului Craiova amintim construcția stadionului, Spitalul Municipal, asfaltarea tuturor cartierelor, canalizare, apă în tot orașul, reabilitarea Parcului Nicolae Romanescu, reabilitarea grădinii botanice, achiziția de autobuze noi, reabilitarea spitalelor 2, 3 și 4, reabilitarea tuturor parcurilor din Municipiul Craiova, investiții de reabilitare în școli și grădinițe, etc.

 

Proiectele au fost continuate de Mihail Genoiu, pe mandatul căruia a început asfaltarea străzilor de pământ, reabilitarea cantonamentului din Lunca Jiului, asfaltarea străzii Caracal și continuarea investițiilor în reabilitarea și dotarea spitalelor municipalității.  

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro