Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate Lămuriri
Lia Olguța Vasilescu: Dacă nu era Liviu Dragnea nu se făcea stadionul de la Craiova
0 Publicat la 6 septembrie 2018, ora 12:50, 7515 / 6975 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 910 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu a reiterat aseară, la Radu Tudor în emisiune, pe Antena 3, de ce Liviu Dragnea ar trebui să stea în fruntea PSD și care a fost aportul lui la dezvoltarea Craiovei și realizarea stadionului din Craiova.

 

“Liviu Dragnea nu poate fi dat jos decât prin congres, pentru că la noi, președintele se alege de tot partidul. Vă spun că dacă nu era Liviu Dragnea, stadionul din Craiova nu se făcea. M-am dus la Ministrul Bugetului de atunci, un fel de tehnocrat pus de partid, care mi-a spus că nu finanțează stadionul de la Craiova pentru că nu e o prioritate pentru oraș și că am putea face un spital. Atunci i-am spus că spital deja fac, dar pe banii Primăriei Craiova, nu am nevoie de bani de la Guvern, și să nu îmi spună el mie ce e prioritar pentru Craiova, că știu eu mai bine ce vor oamenii din oraș. Aunci am fost la Liviu Dragnea și cu el de mână am luat-o din birou în birou până am deblocat toate actele pentru stadionul de la Craiova”, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

 

Stadionul din Craiova a fost realizat cu alocarea a 50 de milioane de euro de la bugetul de stat și 10 milioane de la Primăria Municipiului Craiova și este considerat cel ami frumos din România, fiind clasat, anul trecut, pe locul 3 într-un top al arenelor inaugurate în 2016.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro