Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu, ministrul care și-a îndeplinit toate prevederile din programul de guvernare
0 Publicat la 21 noiembrie 2018, ora 15:26, 3935 / 3636 afişări Micapi
Nota medie 6.0/10 din 613 voturi
   
Lia Olguța Vasilescu rămâne singurul ministru care a reușit să pună la punct sistemul de pensii și salarii. drept mulțumire, Klauss Iohannis a refuzat numirea ei la Ministerul Transporturilor.

Deși a revitalizat sistemul de pensii și salarii, a venit cu măsuri concrete atât pentru patronate cât și pentru pensionari și bugetari, Iohannis nu a vrut să îi dea dreptul de a revitaliza și Ministerul Transporturilor. 

„Nu este vorba de ceea ce îmi doresc. Mi-am dorit foarte mult Ministerul Transporturilor, știam că pot să fac treabă acolo. Dacă vă uitați în cariera mea, peste tot am lăsat ceva în urma mea. Eu zic că eram foarte calificată pentru acest minister din punct de vedere al managementului pentru că la Craiova, de exemplu, când am fost primar, orașul a fost pe primul loc în absorbția de fonduri europene și știu că Ministerul Transporturilor are o problemă de această natură”, a indicat Lia Olguța Vasilescu, conform Mediafax.

 

Pe mandatul ei, pensiile și salariile au crescut, s-a implementat programul de ucenicie, de inserție pe piața muncii, cei care sunt în ajutor de șomaj nu mai beneficiază de ajutor dacă refuză un loc de muncă, deficitul la pensii a fost anulat iar pentru prima oară s-a făcut o delimitare clară între cei cu studii superioare și cei fără studii superioare.

La Ministerul Transporturilor s-ar fi ocupat de drumul express Craiova – Pitești. Un drum express care l-ar fi îngrozit pe Iohannis, pentru că Lia Olguța Vasilescu ar fi putut să își treacă în CV o nouă mare realizare.

Până la urmă, Lia Olguța Vasilescu rămâne singurul ministru care a reușit să își ducă la capăt toate promisiunile, la fel cum a făcut și din postura de primar al Craiovei.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro