Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu, replică dură pentru parlamentarii PNL
0 Publicat la 21 februarie 2018, ora 19:25, 2566 / 2180 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.7/10 din 495 voturi
   
Ministrul Muncii și Justiției Sociale a ținut să le demonstreze parlamentarilor PNL că nu știu cu ce se mănâncă legea salarizării.
Publicitate

“Astăzi, un deputat PNL m-a amenințat cu plângere penală pentru ca as fi prezentat parlamentului date inexacte. Cum am citat, la moțiune, date oficiale și la zi, am crezut ca vrea doar sa arate cum e el pe baricada cu procurorii și cătușele, dar pe seara m-am convins ca și el și colegii lui continua sa amestece mere cu pere și le iese varza. Concret, PNL a difuzat azi un clipuleț chinuit in care amesteca declarații de-ale mele despre CODUL FISCAL cu declarații, tot ale mele, despre LEGEA SALARIZĂRII. Ei nu au priceput pana acum ca sunt lucruri total diferite. Ca sa nu mai spun ca sunt inițiate de ministere diferite. Da, am spus:” Garantez ca niciun salariu nu scade DIN CAUZA TRANSFERULUI CONTRIBUȚIILOR!” Atunci când contribuțiile scad de la 39,25 la 37,25 la suta și impozitul de la 16 la 10 la suta, iar cheltuiala totala a angajatorului de anul trecut devine noul brut, NICIUN SALARIU NU ARE CUM SA SCADĂ! Aritmetic! In ceea ce privește Legea salarizării bugetarilor, am declarat încă din luna mai ca pentru aproximativ 3 la suta dintre bugetari, chiar mai putini de atât, sunt scăderi salariale... Aveți mai jos postata emisiunea in care am făcut aceste declarații! Sa fii partid de opoziție și sa faci asemenea gafe?”, a declarat Lia Olguța Vasilscu pe pagina de facebook.

Top of Form

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro