Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Liber la licitaţii pentru noi zboruri internaţionale
Luton şi Valencia, via Craiova
0 Publicat la 6 februarie 2013, ora 13:20, 6668 / 224 afişări +Cosmin Horjan
Nota medie 5.9/10 din 72 voturi
   
Oltenii vor avea la dispoziţie două noi linii de transport aerian, cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Craiova. În perioada următoare vor fi scoase la licitaţie destinaţiile Luton şi Valencia.

Operatorii aerieni care vor lucra în Craiova vor primi sprijin financiar din partea Consiliului Judeţean Dolj, în cuantum de maxim 5,5 euro per pasagerul îmbarcat. „Probabil că săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare vom scoate la licitaţie aceste zboruri. Eram încorsetaţi până acum pentru că nu constituisem încă acele comisii de specialitate care să organizete aceste licitaţii. Potrivit legii, ele trebuie alcătuite din reprezentanţi ai Aeroportului Internaţional Craiova, ai CJ Dolj şi ai Ministerului Transporturilor. Ministerul şi-a desemnat în cele din urmă reprezentanţii, aşa că putem demara licitaţiile săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

 

Dacă pentru destinaţia Luton (Londra), aleşii judeţului se hotărâseră mai demult să opereze, pentru zona Valencia s-a realizat un studiu şi s-a constatat că în această regiune se regăseşte cea mai mare aglomerare de cetăţeni români de pe teritoriul Spaniei. „Cei mai mulţi români trăiesc în această zonă, Valencia – Castellon. Din acest motiv am ales această zonă”, a mai spus Prioteasa.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro