Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Vremea frumoasă i-a scos pe craioveni din case
Manele şi grătare pe malul Jiului
0 Publicat la 15 aprilie 2013, ora 11:29, 5311 / 1387 afişări Alexandra GOLUMBEANU
Nota medie 6.0/10 din 484 voturi
   
Craiovenii au aşteptat de foarte mult timp o zi însorită ca cea de ieri. Încă de la primele ore ale dimineţii şi-au facut proviziile din supermarket-uri, s-au îmbarcat în maşini şi au au luat drumul pădurilor de la marginea Craiovei.

Grătarele au sfârâit toată ziua de mici şi carne de toate felurile. De pe mesele oamenilor nu au lipsit răcoritoarele, berea şi vinul. Atmosfera a fost întreţinută, bineînţeles, de muzica preferată a fiecăruia. La loc de cinste, ca de obicei, a stat maneaua. „Am aşteptat de foarte mult timp o zi frumoasă cu mult soare ca aceasta, ca să merg împreună cu familia şi cu prietenii la un grătar. Am luat cu noi mici, bere şi carnea pe care o mai aveam în ladă de la Crăciun. ”, a spus unul dintre grătărişti.

Bugetele au variat în funcţie de buzunarele fiecăruia. Un libanez care a descoperit de curând frumuseţile zonei şi-a luat toată familia cu el şi au campat pe malul Jiului. „Am cheltuit în dimineaţa asta 200 de lei pentru această masă. Acesta este primul grătar pe anul ăsta şi ne bucurăm să fim la aer curat. De acum înainte o sa ieşim în fiecare week-end la grătar”.

Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi pentru acest sfârşit de săptămână.

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro