Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Mihail Genoiu i-a vizitat pe elevii care i-au transmis să închidă școlile
0 Publicat la 24 ianuarie 2018, ora 01:31, 4603 / 4205 afişări Răzvan Iova
Nota medie 5.9/10 din 1065 voturi
   
Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, i-a vizitat pe elevii clasei a 9-a A de la Liceul Teoretic „Henri Coandă”, cei ce i-au transmis edilului să închidă școlile din cauza ninsorii.

Liceeni au avut parte de o surpriză astăzi la orele obișnuite de curs. Pe ușa clasei și-a făcut simțită prezența edilul Genoiu, cel căruia elevii i-au transmis că nu vor să se prezinte la școală și l-au rugat să închidă școlile, din cauza codului galben de ninsoare ce a acoperit județul Dolj. Primarul s-a arătat încântat de originalitatea copiilor și le-a transmis acestora că vor avea liber..de 24 ianuarie. „Forța Mihail Genoiu” a fost mesajul ce a stat scris pe tabla liceului craiovean. 

"I-am vizitat pe elevii care mi-au cerut zilele trecute pe Facebook să închid instituțiile de învățământ pentru că este frig și ninge. Le-am făcut astăzi o promisiune: o să aibă liber... mâine, 24 Ianuarie. Am fost foarte încântat să discut cu cei care au dat dovadă de ingeniozitate și imaginație bogată: elevii clasei a 9-a A din Liceul Teoretic Henri Coandă Craiova.", a scris Mihail Genoiu pe Facebook
 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro