Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Mihail Genoiu: “În acest moment intervin pe străzile din oraș peste 40 utilaje pentru a îndepărta zăpada”
0 Publicat la 26 februarie 2018, ora 14:56, 3804 / 3394 afişări Micapi
Nota medie 5.6/10 din 401 voturi
   
Primarul Craiovei, Mihail Genoiu a declarat că zeci de utilaje de deszăpezire se află pe strzăle din Craiova.

 

"Craiova se află sub cod portocaliu de frig, ninsoare și vânt puternic. În acest moment intervin pe străzile din oraș peste 40 utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil și a împrăștia material antiderapant. Pe trotuare și în zonele greu accesibile se intervine cu cele 8 ATV-uri din dotarea Salubrității precum și manual cu peste 400 de persoane angajate la regiile și societățile aflate în subordinea Primăriei.

Pentru o mai bună coordonare, Craiova este împărțită în 4 sectoare conduse de cei doi viceprimari, Stelian Bărăgan și Adrian Cosman, Delia Ciucă, director executiv servicii publice și Mihai Butari, directorul Salubritate SRL.

Apelez la toți locuitorii Craiovei, proprietari de spații comerciale sau imobile, să degajeze zăpada de pe trotuarul din fața acestor proprietăți pentru a ușura traficul pietonal.

Din păcate vântul spulberă zăpada imediat după ce trec utilajele și o readuc pe carosabil, îngreunând activitatea de deszăpezire. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor pentru neplăcerile create și-i asigurăm ca facem tot ce ne stă în putință pentru a ține situația sub control", a declarat primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro