Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Ministrul Sănătății la Craiova: Spitalul Regional va avea 821 de paturi
0 Publicat la 5 septembrie 2018, ora 18:18, 7304 / 6944 afişări Mihaela Anton
Nota medie 6.0/10 din 820 voturi
   

Sorina Pintea a venit la Craiova, unde a confirmat că Spitalul Regional din Craiova se va face. 

 

Întâlnirea cu autoritățile a avut loc la Consiliul Județean Dolj. Spitalul regional va avea 821 de paturi.

 

“Spitalul regional se va face la Craiova. Inclusiv eu am fost sceptică până acum două luni. Au fost întârzieri dar nu din cauza autorităților locale. Investiția va pune Craiova pe un loc meritate harta sănătății în România”, a declarat Sorina Pintea, Ministrul Sănătății.

 

"Așa cum promiteam în programul de guvernare, Spitalul Regional de la Craiova se face, grație efortului depus de guvern și de autoritățile locale. Este un al doilea spital care se face în Craiova în ultimii doi ani, ambele pe guvernarea PSD, lucru care nu s-a mai întâmplat niciodată în ultimii 25 de ani. Îi felicit pe cei care au ținut ca acest proiect să fie dus la capăt și le urez la cât mai multe astfel de proiecte", a declarat senatorul Radu Preda. 

 

 “Sorina Pintea a subliniat cât se poate de clar, pentru a elimina orice fel de temeri, că această nouă unitate sanitară, cu peste 800 de paturi, va fi realizată și va funcționa aici, la Craiova. De altfel, ni s-a precizat că documentele privitoare la cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență vor fi depuse la Bruxelles până la sfârșitul acestui an. 
Mă bucur, de asemenea, că în cadrul întâlnirii a fost evidențiată și mobilizarea noastră, a autorităților locale, în parcurgerea cât mai rapidă a pașilor procedurali pe care îi presupune edificarea unui astfel de obiectiv de importanță majoră”, a declarat președintele CJ Dolj, Ion Prioteasa.

 

Conform președintelui CJ Dolj, Ion Prioteasa, oaspeții au trecut în revistă și o serie de obiective reprezentative în domeniul sănătății, pe care le-au apreciat în mod deschis: noua clădire a Spitalului Municipal „Filantropia“ și spațiile modernizate de la Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” – ambele investiții realizate la standarde europene prin eforturile Primăriei Municipiului Craiova, precum și lucrările derulate de Consiliul Județean Dolj la Spitalul Județean de Urgență, culminând cu noua Clinică de Cardiologie Intervențională și Chirurgie Cardiovasculară.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro