Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
MODALITĂȚI DE PROGRAMARE ON-LINE LA SERVICIUL DE EVIDENȚĂ A PERSOANELOR CRAIOVA
0 Publicat la 12 martie 2018, ora 19:30, 1754 / 1430 afişări Francesca Minovici
Nota medie 5.7/10 din 378 voturi
   
Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se adresează Primăriei Municipiului Craiova prin Direcția de Evidență a Persoanelor, aducem la cunoștință faptul că începând cu data de 5.03.2018 a fost implementat un modul de programare on-line cu scopul de a simplifica procedurile de depunere a cererilor în vederea eliberării actelor de identitate.

În dorința de a informa cât mai corect cetățenii care se adresează direcției noastre, Primăria Mun. Craiova prin Direcția de Evidență a Persoanelor,  pune la dispoziția acestora, prin portalul http://spcepcv.ro/– opțiunea  ,,Programare online evidenta persoanelor,, atât un regulament de utilizare a aplicației cât și posibilitatea programării efective a cetățeanului la ghișeul de depunere a cererilor în vederea eliberării  actelor de identitate.

După accesarea opțiunii sus menționate, cetățeanul își va selecta ziua și intervalul orar în care dorește să se programeze, urmând să se autentifice cu nume, prenume, CNP și adresa de email, operațiune în urma căreia, va primi un e-mail de confirmare a programării.

Pentru moment, autoritatea locală a deschis un singur ghişeu destinat exclusiv programărilor on-line cu interval de 15 minute/persoană care funcționează zilnic pe parcursul programului de lucru cu publicul stabilit la nivelul direcției.

Deschiderea celui de al 7-lea ghișeu care deservește exclusiv programările on-line la depunerea cererilor în vederea eliberării actelor de identitate are drept obiectiv accesarea în condiţii moderne, civilizate și în termene rezonabile, de către cetățenii care se adresează direcției noastre a serviciilor de care au nevoie.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro