Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate
Lia Olguța Vasilescu, replică usturătoare pentru președintele Iohannis
0 Publicat la 10 ianuarie 2019, ora 15:53, 2340 / 2182 afişări Micapi
Nota medie 6.1/10 din 410 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu vine cu o replică tăioasă la motivarea președintelui Iohannis de a nu o numi în funcția de ministru.

“Aș vrea să îi amintesc domnului Iohannis că funcția de ministru este o funcție politică și aș vrea să îi amintesc că și dumnealui a vrut la un moment dat să fie ministru de Interne, fără să fie polițist. De asemenea, vreau să-i spun că și eu, și dumnealui am fost primari, cu mențiunea că eu am condus un oraș dublu ca dimensiune. În ceea ce privește a doua respingere. Să nu uităm că eu am mai fost ministru, sunt deputat în Parlamentul României și nu există nicio dovadă că aș fi incompatibilă și nu am nicio condamnare. Aș vrea să îi amintesc că în urmă cu câteva zile a semnat decretele de numire în funcție pentru 6 miniștri, iar pentru aceștia nu a cerut nicio dovadă suplimentară. Dacă dorește domnul președinte o să-i trimit o copie după C.I., că văd că serviciile pe care le are nu reușesc să facă rost”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3. 
#StatulParalel continuă să lucreze! Este tot timpul în spate. În față scot maimuțoii. În rolul păpușii este azi #Iohannis. I se văd și ațele cu care este manipulat...”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro