Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu: “Ludovic Orban, a afirmat că primul lucru pe care îl va face partidul lui când va ajunge la guvernare, va fi abrogarea Legii salarizării”
0 Publicat la 1 martie 2019, ora 12:05, 6027 / 5706 afişări Mihaela Anton
Nota medie 5.9/10 din 815 voturi
   

Deputatul PSD de Dolj, Lia Olguța Vasilescu a readus în discuție legea salarizării, lege făcută cap –coadă în timpul mandatului ei de Ministru al Muncii.

 

“Pe lângă efectele bune create de această lege, Lia Olguța Vasilescu trage și un kmic semnal de alarmă privitor la declarațiile președintelui PNL, Ludovic Orban,

Legea salarizării prevede creșteri etapizate pentru bugetari. Efectele ei benefice încep sa fie clare pentru toată lumea, inclusiv pentru cei care atacau anul trecut legea, deși nici măcar nu o citiseră. Reamintesc ca președintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat ca primul lucru pe care îl va face partidul lui când va ajunge la guvernare, va fi abrogarea Legii salarizării! Ca sa nu ziceți ca nu ați știut...”, a sunat declația Liei Olguței Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro