Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu: Municipiul Craiova a primit finantare de la Fondul de Dezvoltare si Investitii, în cuantum de 15.517.896 lei, pentru reabilitarea și modernizarea bulevardului Carpenului
0 Publicat la 18 septembrie 2019, ora 12:55, 4029 / 2852 afişări Adela Misoiu
Nota medie 5.9/10 din 464 voturi
   

Vin bani de la Guvern pentru Bulevardul Carpenului. Anunțul a fost făcut de Lia Olguța Vasilescu.

 

„Municipiul Craiova a primit, astăzi, finantare de la Fondul de Dezvoltare si Investitii, in cuantum de 15.517.896 lei, pentru reabilitarea si modernizarea bulevardului Carpenului. Am promis in campania din 2016 ca groapa de gunoi care devenise canalul colector de pe aceasta strada va disparea. Proiectul a fost continuat de primarul Mihai Genoiu, iar acum Guvernul Romaniei asigura finantarea. Administratia PSD isi face datoria, ca de fiecare data!".

 

"Este una din cele mai importante lucrări din Municipiul Craiova și, așa cum s-a întâmplat în majoritatea cazurilor, Guvernul României și-a întins brațul și către orașiul nostru și a alocat fondurile necesare acestui obiectiv. Craiova este pe masa de priorități a Guvernului României datorită doamnei deputat Lia Olguța Vasilescu și a celorlalți parlamentari de Dolj care își fac treaba foarte bine în Parlament", a spus senatorul Radu Preda. 

 

Primaria Craiova a depus, la Guvern, o cerere, in luna mai a acestui an, pentru o finanțare de dezvoltare și investiții pentru proiectul Reabilitare și modernizare străzi și alei din Municipiul Craiova – modernizare strada Carpenului. A urmat evaluarea și verificarea documentației depuse la Comisia Națională de Strategie și Prognoză, iar marți 17 septembrie 2019, s-a aprobat finanțarea pentru strada Carpenului, în valoare de 15.517.896 lei, prin Ordinul Președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză”, a declarat Marina Andronache, șefa serviciului Imagine din cadrul Primăriei Municipiului Craiova.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro