Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilescu: “O noua bătălie câștigată de europarlamentarii PSD. Nu se vor plafona sumele de bani pe care le primesc fermierii”
0 Publicat la 2 aprilie 2019, ora 15:24, 5048 / 4750 afişări + Revista Micapi
Nota medie 6.0/10 din 633 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu, purtător de cuvnt al PSD, a adus în discuție victoria obținută în parlamentul european de către europarlamentarii PSD.

 

“O noua bătălie câștigată de europarlamentarii noștri. Nu se vor plafona sumele de bani pe care le primesc fermierii. Deși Grupul S&D a votat contra acestei propuneri, europarlamentarii PSD au susținut fermierii romani”, a declarat deputatul PSD.

Europarlamentarul PSD Gabriela Zoană vine în completare cu un comunicat de presă prin care esplică ce s-a întâmplat de fapt.

 Astăzi România şi-a impus punctul de vedere în cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European cu ocazia votului privind viitoarea Politică Agricolă Comună a Uniunii Europene.
În urma consultărilor fermierilor români a rezultat că dorinţa acestora este ca viitoarea Politică Agricolă Comună să nu impună plafonarea plăţilor la o anumită sumă. Mandatul politic din partea PSD pe care l-am avut ca vicepreşedinte al comisiei AGRI a fost de a apăra interesele fermierilor români în cadrul votului de astăzi.

Doresc să anunţ toţi fermierii români că am reuşit acest lucru, votul de astăzi consfinţind plafonarea voluntară a subvenţiilor pentru agricultură, o soluţie care apără atât interesele marilor fermieri, cât şi pe cele ale fermierilor mici şi mijlocii. În acest fel se lasă la latitudinea statelor membre modul de acţiune în această privinţă. Viitoarea Politică Agricolă Comună va favoriza România, un stat care obţine anual peste 4 miliarde de euro din exporturile agricole.

 

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro