Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Cu mic, cu mare
Lia Olguța Vasilescu vă invită la Festivalul Shakespeare: “Nu știți ce pierdeți”
0 Publicat la 24 aprilie 2018, ora 09:11, 1168 / 1015 afişări Micapi
Nota medie 5.8/10 din 323 voturi
   
Festivalul Shakespeare a debutat la Craiova. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, cea fără de care, poate, în acest moment nu am mai fi putut vorbi de Festivalul Shakespeare la Craiova, invită lumea în Bănie în următoarele două săptămâni, la cel mai frumos festival de acest gen din România.

“Festivalul Shakespeare, de la Craiova, este cotat ca al treilea, ca importanță la clasa lui, din lume. Orașul se transformă intr-o capitală mondială a culturii, din doi in doi ani, atunci când, pe scena Teatrului Național “Marin Sorescu”, joacă cele mai bune trupe din lume. In urmă cu 4 ani, pentru că am ales să văruiesc zona centrală, ca să întâmpinăm cum se cuvine oaspeți atât de importanți, m-am ales cu un dosar. Am continuat să sprijin și următoarea editie, cea din 2016, convinsă fiind ca un oraș devine cunoscut in primul rând prin cultura, tradiția și frumusețea sa. Mă bucur că și actuala administrație investește sume importante in cultură și se preocupă de estetica orașului! Vizitați Craiova, in această perioadă, fiindcă nici nu știți ce pierdeți!”, a declarat Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu.

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro