Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu Învăţământ  
Actualitate
Olguța Vasilesu: Guvernul va aproba o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Pitești
0 Publicat la 3 aprilie 2019, ora 11:57, 5433 / 5128 afişări + Revista Micapi
Nota medie 5.7/10 din 637 voturi
   

Lia Olguța Vasilescu a declarat că de astăzi se dă drumul la banii pentru exproprierea primului tronson Craiova – Pitești.

 

“Guvernul va aproba, în ședința de miercuri, o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropiere pentru primul tronson al drumului expres Craiova-Pitești, care va avea 17,7 kilometri.

Potrivit proiectului, sumele estimate pentru despăgubirile ce vor fi acordate pentru imobilele proprietate privată aflate pe traseul viitorului drum expres, situate pe raza localităților Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești, din județul Dolj, sunt în cuantum total de 3.882.000 lei și sunt alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

Drumul expres Craiova – Pitești va avea 4 benzi de circulație (2 benzi pe sens) și va ocoli orașele de pe traseu (Balș, Slatina). Spre deosebire de o autostradă, drumul expres nu are bandă de urgență.

Tronsonul 1 se întinde între km 0+000 și Km 17+700 (17,7 km) și are ca punct de început desprinderea din variantă de ocolire Nord a municipiului Craiova, iar ca punct final limită județului Dolj cu Olt. Acest tronson traversează teritoriile administrative ale următoarelor localități: Craiova, Ghercești, Pielești și Robănești”, a declarat deputatul de Dolj și consilierul primului ministru pe probleme de infrastructură,  Lia Olguța Vasilescu.

 

 

 
afiseaza mai multe
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro