Politică Business Actualitate Evenimente Sport Administraţie Interviu  
Actualitate Obiectivul pentru anul viitor – clasarea în primele 5 echipe din Liga I
Olguţa Vasilescu: „Sâmbătă merg la stadion să sărbătorim promovarea”
4 Publicat la 5 iunie 2014, ora 12:53, 4516 / 1227 afişări C.H.
Nota medie 6.0/10 din 582 voturi
   
CS Universitatea Craiova a reuşit promovarea matematică şi sportivă în Liga I, iar sâmbătă are ocazia să termine acest campionat pe primul loc din serie. În urmă cu un an de zile, promotorul principal echipei, primarul Lia Olguţa Vasilescu, a promis că se va afla în tribune în momentul în care promovarea este asigurată. Drept urmare, edilul-şef din Bănie a anunţat că va vedea meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea de la tribuna oficială.

În urmă cu un an de zile, Lia Olguţa Vasilescu a reuşit să adune la aceeaşi masă cele mai importante glorii ale Craiovei. Balaci, Beldeanu, Lung, Tilihoi, Cristescu, alături de Corneliu Stroe şi mulţi alţii, au purtat tratative pentru reînfiinţarea Clubului Sportv Universitatea Craiova, secţia de fotbal. Au fost cooptaţi în acest proiect poate cei mai serioşi finanţatori la ora actuală din fotbalul românesc, iar echipa de fotbal s-a încropit în numai o săptămână, întrucât autorităţile locale au ţinut neapărat, la vremea aceea, ca Adrian Mititelu să fie patron. Omul însă era cu apa la gât şi s-au găsit imediat finanţatori care sunt în acelaşi timp şi suporteri fanatici ai Universităţii. „Dacă n-aş fi crezut că acest proiect va avea succes, n-aş mai fi intrat în joc. Ne-am ales cu foarte multe plângeri penale, atât eu cât şi alţi oameni din Primărie. Cunoaşteţi personajul! Au venit investitori foarte seriosşi, cu foarte mulţi bani şi iată că am reuşit promovarea. Am avut emoţii în momentul în care echipa s-a aflat pe locul 10, dar am ştiut că în iarnă se vor face investiţii masive şi s-a luat cam tot ce era mai bun pe piaţă la vremea aceea”, a afirmat Olguţa Vasilescu.

 

În doi ani ne batem la titlu

 

Promovarea a fost deja înfăptuită, iar suporterii au primit din nou speranţă. Pot spera că Universitatea se va bate din nou la titlu. „Craiova este duşmanul tuturor, dar cred că nici FRF-ul nu va avea curaj să scoată o echipă cu bani din fotbal. Sâmbătă voi merge pe stadion să sărbătorim promovarea, exact aşa cum am promis. Obiectivul suprem pentru noi este titlul de campioană. La anul vrem să terminăm între primele 4 sau 5 echipe din campionat, iar peste doi ani ne batem la titlu. Avem şanse foarte mari să îl luăm, pentru că avem finanţatori foarte potenţi financiar. Vara asta se vor face investiţii foarte mari în jucători”, a mai spus Olguţa Vasilescu.

 
afiseaza mai multe
Dan
Vrem in Europa? E simplu!! Transferam titularii de la Vaslui, inclusiv Antal, iar titularii nostri devin rezervele. Astfel echipa va fi omogena si solida. Prindem Europa League la pas, mai ales daca Balint se trezeste, sau e adus un ANTRENOR.
6 iunie 2014, 13:22
 
maryo
BAI DECO, TU IAR VB PROSTII DUTE MA MAI BINE LA ALTE JOCURII LASA FOTBAL CA TU IESTI UN TOPIT,NU STII DECIT SA JIGNESTI IESTI O JIGODIE DE OM VB NUMAI PROSTII DOBITOOCC
6 iunie 2014, 08:26
 
sisi
A inceput sa-mi placa acest domn Mario!Spune lucrurilor pe nume!Imi cer scuze daca in trecut v-am injurat!Esti f simpatic domnule!
6 iunie 2014, 08:23
 
nume *
Felicitari doamnei primar pentru tot ce a facut si ce face pentru ca noi si copii nostri sa se bucure de aceasta echipa frumoasa!!!!!
5 iunie 2014, 13:56
 
Adaugă un comentariu
Doresc să primesc un email când cineva comentează
Cei care doresc să fie informaţi în momentul în care un vizitator publică un comentariu nou, pot bifa căsuţa de sub câmpul e-mail.
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Contact:
Adresă: str. M. Kogalniceanu, nr. 3
Craiova, Dolj
Telefon: 0351 431 881
E-mail: anunturi[at]micapi.ro